Notícies
November 8, 2016 posted by Rosa Molina

REPTES ACTUALS DE L’EDUCACIÓ ESPECIAL DINS DEL MARC INCLUSIU

Us informem que el GIEE (Grup d’Investigació d’Educació Especial) organitza una Jornada sobre “Reptes actuals de l’educació especial dins del marc inclusiu” que tindrà lloc el proper 25 de novembre a les 15h al Col·legi Sagrat Cor de Sarrià (C/ Sagrat Cor, 25. Barcelona).

 

En aquesta jornada es treballaran conceptes com ara l’abordatge de les conductes problemàtiques, l’aprenentatge de la lectura i l’impacte de la conducta adaptativa en el desenvolupament social de l’alumnat. Tanmateix, serà un espai de debat en el qual es plantejaran un conjunt d’experiències en relació al sistema de suports de nivells diferenciats (adjuntem document informatiu). Per aquells que s’animin, l’acte finalitzarà amb un sopar.

 

En cas d’estar interessats a assistir, cal que descarregueu el PDF i ens feu arribar el formulari d’inscripció juntament amb el comprovant de pagament a scordon@dincat.cat abans del 23 de novembre.

Reptes actuals EEE – GIEE

…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>